BEUNIQUE
esthetic clinic
MENU
Cryolipolise
Cristal PRO
bij Be Unique
Over behandeling
Het Cristal PRO apparaat is een uiterst krachtige behandeling voor medische cryolipolyse.

Cryolipolyse is dé droommethode wat betreft het verwijderen van vet door middel van koeling. Tijdens de Cristal PRO cryolipolyse behandeling zal vet plaatselijk afgekoeld tot -12 graden Celcius worden.

De onderhuidse vetcellen zullen hierdoor afsterven en door het lymfesysteem worden afgevoerd en zo op natuurlijke manier het lichaam verlaten.

Behandeling duurt slechts 30-60 minuten! Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! We kunnen ineens 4 zones behandelen.

Dit proces duurt na de behandeling nog een 6-12 weken.

Gebieden die behandeld kunnen worden zijn de buik, lovehandles, heupen, billen, armen, onderkin, bovenknie etc.
Naar gelang de dikte van het onderhuidse vet zijn 1-3 behandelingen nodig voor het gewenste effect. Cristal PRO methode is uniek en heel efficiënt omdat we kunnen met echografie eerst bekijken hoeveel vet is er, pas daarna kunnen we de juiste instellingen gebruiken.

Die vetlaag kan met 40-60% verminderd worden na 2 behandelingen met 6 weken tussentijd. De resultaten zijn blijvend als u een stabiel gewicht behoudt.

Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt. Cryolipolyse is een pijnloze manier van vet verwijderen er zijn geen operaties nodig. Deze behandeling is niet bedoeld om af te vallen, maar om het plaatselijke vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wort.
Made on
Tilda