BEUNIQUE
esthetic clinic
MENU
Behandeling
van haaruitval
bij Be Unique
Over behandeling
Merkt u dat uw haar dunner wordt of heeft u last van zichtbare kale plekken?
Haaruitval is een proces van het verliezen van haren die bij de mannen alsook bij de vrouwen heel vaak voorkomt. Een normale haarcyclus bestaat uit een groeifase (anagene fase) die gemiddeld 3 tot 6 jaar duurt, en een uitvalfase (telogene fase) die gemiddeld 1 tot 3 maanden duurt.
Het is normaal om ongeveer 100 haren per dag te verliezen. Haaruitval wordt als abnormaal beschouwd wanneer je gedurende langer dan een maand meer dan 100 haren per dag verliest.

Uw haar worden door de arts tricholoog met microscoop onderzocht: we kijken naar dikte van haar, densiteit, staat van follikels en huid. In bepaalde situaties kan een bloedafname of haar mineraal analyse noodzakelijk zijn.

Tijdens de persoonlijke consultatie krijgt u dus alvast een gedetailleerde analyse en uitgebreide informatie over de oorzaken van uw haarverlies.

Afhankelijk van het type haaruitval kan een behandeling opgestart worden. Behandeling kan bestaan uit een lotion, crème of schuim om op de hoofdhuid aan te brengen, injecties, supplementen of medicijnen inname. Het doel is verloren haar weer te laten aangroeien. Je krijgt ook advies over beste haarverzorging.
Made on
Tilda