BEUNIQUE
esthetic clinic
MENU
Devices
bij Be Unique
Ben je op zoek naar het geheim van een stevigere en gladdere huid?
Met Morpheus8 kunnen we de contouren van het lichaam (buikwand, billen, knie, armen… kortweg alle zones waar gerimpelde huid aanwezig is), het gezicht (voorhoofd, zone rond de ogen, wangen, bovenlip, kaaklijn, onderkin) en de hals herstellen. Hierdoor verbetert de huidkwaliteit aanzienlijk en wordt het verouderingsproces tegengehouden.

De Morpheus8 is een nieuw geavanceerd apparaat dat microneedling combineert met radiofrequente (RF) energie. Met de Morhpeus8 behandeling word je letterlijk 'natuurlijk' mooier! In tegenstelling tot de standaard microneedling richten de naaldjes van de Morpheus8 zich op het bindweefsel van de huid.

De kop van het Morpheus8 toestel bestaat uit minuscule gouden naaldjes. Tijdens de behandeling worden deze naaldjes in de huid gedrukt en tegelijkertijd RF-energie afgegeven. De huid trekt samen, collageen en elastine aanmaak verhoogt. De huidstructuur verbetert en wordt zowel egaler als steviger. Voor de behandeling brengen wij een verdovende crème aan.
Morpheus 8
Zelfs oneffenheden zoals striae en acnelittekens zijn met behulp van de Morpheus8 te verminderen.

De Morpheus8 is een effectieve, veilige en minimaal ingrijpende behandeling voor:
• Huidlift
• Huidverstrakking
• Huidversteviging
• Plooien en rimpels
• Grote poriën
• Overmatig zweten
• Striae
• Littekens
• Pigmentatie

En wat ook heel fijn is: het is een effectieve, veilige en minimaal ingrijpende behandeling.
Stoor jij je aan ouderdomsvlekjes, roodheid of adertjes? Heb je zichtbare zonschade of wil je gewoon graag je huid egaliseren? Dan is Lumecca misschien wel de ideale oplossing voor jou!
Lumecca is de meest krachtigste IPL-behandeling die middels selectieve fotothermolyse zorgt voor een effectieve behandeling van verschillende pigmentatie- en vaatproblemen.

Tijdens de behandeling wordt er gebruikgemaakt van fel licht. De behandeling kan gevoelig zijn, maar de sterke koeling helpt heel veel. Na de behandeling kan de huid warm aanvoelen en rood en gezwollen zien. Direct na de behandeling worden pigmentvlekken donkerder. Vaatjes kunnen verkleuren en soms ontstaat een kleine bloeduitstorting. Dit neemt gedurende 3-4 dagen af, waardoor het pigment wordt verlicht en vaatstructuren worden verminderd.

Na de behandeling zal pigmentatie en vaatstructuren in de huid verminderd zijn, waardoor de uitstraling van de huid aanzienlijk wordt verbeterd.
maak een afspraak
Lumecca
Verbeteringen van zonbeschadiging, de kleur en egaliteit van de huid zijn enkele dagen na de behandeling zichtbaar. De huid wordt na de Lumecca behandeling steeds jonger en vitaler. Na 1 tot 2 weken is het maximale resultaat zichtbaar. Meerdere photofacial behandelingen zullen het uiteindelijke resultaat verbeteren. Voor bloedvaat behandelingen zoals spinnenaders en aderen op de benen kunnen resultaten vanaf het moment van behandeling tot 2 weken na de behandeling bereikt worden.

Lumecca wordt gebruikt voor:
• Ouderdomsplekken (rood/bruine pigmentatie)
• Zonbeschadiging
• Spinnenaders, wijnvlekken en spataderen
• Couperose
• Rosacea (roodheid)
• Huidvlekjes
• Rejuvenation (verjonging van de huid)
Forma is een uitstekende keuze voor de behandeling van rimpels, slaperige huid, onderkin, neck en handen.
De Forma technologie stimuleert de vorming van nieuw collageen en verbetert de elasticiteit van de huid voor een langdurig en opmerkelijk resultaat. Forma is een uitstekende keuze voor de behandeling van rimpels, slaperige huid, onderkin, neck en handen.

De radiofrequentiestroom geeft een aangenaam gevoel van warmte,zonder zorgen dat sommige plaatsen te veel of te weinig behandeld worden.

Dankzij de ingebouwde temperatuurcontroles worden er klinisch bewezen optimale opperhuid temperaturen bereikt. Klinisch bewijs suggereert dat langdurige blootstelling aan temperaturen boven 40°C gunstig is voor optimale klinische resultaten.
Forma
Forma biedt ongekende veiligheid van RF-levering. De functie “uitschakeltemperatuur” vermindert automatisch de RF-energie wanneer het handstuk detecteert dat de vereiste huidtemperatuur is bereikt.


Forma radiofrequentie wordt gebruikt voor:
• Huidlift
• Huidverstrakking (kaaklijn)
• Huidversteviging
• Plooien en rimpels verminderen
• Huidstruktuur verbeteren
Het Cristal PRO apparaat is een uiterst krachtige behandeling voor medische cryolipolyse.
Cryolipolyse is dé droommethode wat betreft het verwijderen van vet door middel van koeling. Tijdens de Cristal PRO cryolipolyse behandeling zal vet plaatselijk afgekoeld tot -12 graden Celcius worden.

De onderhuidse vetcellen zullen hierdoor afsterven en door het lymfesysteem worden afgevoerd en zo op natuurlijke manier het lichaam verlaten.

Behandeling duurt slechts 30-60 minuten! Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! We kunnen ineens 4 zones behandelen.

Dit proces duurt na de behandeling nog een 6-12 weken.

Gebieden die behandeld kunnen worden zijn de buik, lovehandles, heupen, billen, armen, onderkin, bovenknie etc.
Cryolipolise Cristal PRO
Naar gelang de dikte van het onderhuidse vet zijn 1-3 behandelingen nodig voor het gewenste effect. Cristal PRO methode is uniek en heel efficiënt omdat we kunnen met echografie eerst bekijken hoeveel vet is er, pas daarna kunnen we de juiste instellingen gebruiken.

Die vetlaag kan met 40-60% verminderd worden na 2 behandelingen met 6 weken tussentijd. De resultaten zijn blijvend als u een stabiel gewicht behoudt.

Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt. Cryolipolyse is een pijnloze manier van vet verwijderen er zijn geen operaties nodig. Deze behandeling is niet bedoeld om af te vallen, maar om het plaatselijke vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wort
Made on
Tilda